Productspecificatie

Productnaam
Martinusvlaai
Productinformatie
Dit product wordt gemaakt in een bakkerij waar ook wordt gewerkt met NOTEN en SESAM.
Afbeelding
Ingredienten
suiker, room (MELK), water, kersen, cacaoboter, plantaardige vetten (kokos, palm), MELKpoeder, zetmeel (gemodificeerd), cacaomassa, cacaopoeder, weipoeder (MELK), dextrose, MELKpoeder (magere), TARWEbloem, Plantaardige oliën [plantaardige vetten (palm, kokos)], lactose (MELK), glucosestroop, glucosestroop (gedroogd), TARWEzetmeel, antiklontermiddelen (E470a, E170), EI, roomboter (MELK), zuurteregelaars (E501, citroenzuur), rijsmiddelen (E500, E450), plantaardige olie (koolzaad), invertsuikerstroop, bakkerszout, natuurlijke aroma's (vanille, natuurlijk aroma, MELK, citroen), emulgatoren (lecithine (SOJA), E471), stabilisatoren (carrageen), kleurstof (carotenen), citroenschil, voedingszuur (citroenzuur), maiszetmeel, zout, aroma's (TARWE, aroma), geleermiddelen [difosfaten, calciumfosfaten, stabilisator (E263)], verdikkingsmiddelen [carrageen, E466], MELKeiwit, meelverbeteraar (E300), TARWEmoutmeel, enzymen (TARWE), aardappelzetmeel (gemodificeerd), kaliumjodide
Allergenen
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Dit product bewaren bij een temperatuur < 7°C.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 919 KJ
Energie KCal 220 KCal
Eiwit 1.814 g    
Koolhydraten 25.158 g    
   - Suikers 22.137 g    
Vetten 12.409 g    
   - Verzadigd 8.542 g    
Voedingsvezels 0.734 g    
Zout 0.112 g