Productspecificatie

Productnaam
Belgische roomvlaai half
Productinformatie
Dit product wordt gemaakt in een bakkerij waar ook wordt gewerkt met NOTEN en SESAM.
Afbeelding
Ingredienten
room (MELK), water, suiker, TARWEbloem, druiven, zetmeel (gemodificeerd), glucosestroop, MELKpoeder (magere), plantaardige vetten (palm), Plantaardige oliën [plantaardige vetten (palm, kokos)], weipoeder (MELK), gist, dextrose, glucosestroop (gedroogd), plantaardige olie (raapzaad), rijsmiddelen [E500, E450], gehard plantaardige vet (palm), cacaoboter, zout, lactose (MELK), MELKpoeder, cacaomassa, TARWEgluten, Emulgatoren [E481, E471], verdikkingsmiddel (guarpitmeel), emulgatoren (E471, lecithine), aroma's (aroma, TARWE), zuurteregelaars (lecithine, citroenzuur), kleurstof (carotenen), stabilisatoren (carrageen, xanthaangom), natuurlijke aroma's (vanille, MELK), MELKeiwit, geleermiddelen [difosfaten, calciumfosfaten, stabilisator (E263)], verdikkingsmiddelen [carrageen, E466], TARWEmoutmeel, boter (MELK), meelverbeteraar (E300), TARWEmoutbloem, enzymen (TARWE)
Allergenen
Gluten bevattende granen, Tarwe, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Dit product bewaren bij een temperatuur < 7°C.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1129 KJ
Energie KCal 270 KCal
Eiwit 2.936 g    
Koolhydraten 33.379 g    
   - Suikers 20.583 g    
Vetten 14.448 g    
   - Verzadigd 9.644 g    
Voedingsvezels 0.661 g    
Zout 0.533 g