Linzenvlaai abrikozen

Onze linzenvlaai wordt gebakken op een linzenbodem. Op de bodem komt een vulling van abrikozen en de deksel wordt gemaakt van linzendeeg, Deze wordt afgewerkt met amandelsnippers. Linzendeeg is een traditioneel Limburgs recept dat lijkt op knapkoek In de volksmond wordt dit ook wel "zandtaartdeeg" genoemd.
€ 940
aantal:

1141 KJ / 272 kcal per 100gram

  • Vet 6.835g
  • Koolhydraten 47.906g
  • Verzadigd 3.739g
  • Suiker 29.988g
  • Enkv. Onverz. 0.148g
  • Voedingsvezel 1.079g
  • Meerv. Onverz. 0.249g
  • Eiwit 3.557g
abrikozenpulp, suiker, TARWEbloem, water, plantaardige vetten (palm, kokos), EI, verdikkingsmiddel (E1422), roomboter (MELK), plantaardige olie├źn (koolzaad, zonnebloem, zonnebloem), gehard plantaardige vet (palm), invertsuikerstroop, MELK (magere), MELKpoeder, bakkerszout, TARWEzetmeel, citroenschil, calciumcarbonaat, dextrose, zout, MELKeiwit, aroma (), voedingszuur (citroenzuur), TARWEmoutmeel, enzymen (TARWE), emulgatoren (lecithine, E471, E471 (mono- en diglyceride van vetzuren)), kleurstoffen (carotenen, E160a (carotenen)), natuurlijke aroma's (, citroen), conserveermiddelen (E202 (kaliumsorbaat), E224 (SULFIET), E202), rijsmiddelen (E500, E450), zuurteregelaars (E339 (natriumfosfaten), citroenzuur), gemodificeerd zetmeel (E1442 (hydroxypropyldizetmeelfosfaat)), stabilisator (E407 (carrageen)), draagstof (E1520), aardappelzetmeel (gemodificeerd), kaliumjodide
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Sulfiet
Dit product in een koele en droge omgeving bewaren

meer Limburgse vlaaien

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook