Linzenvlaai abrikozen

Onze linzenvlaai wordt gebakken op een linzenbodem. Op de bodem komt een vulling van abrikozen en de deksel wordt gemaakt van linzendeeg, Deze wordt afgewerkt met amandelsnippers. Linzendeeg is een traditioneel Limburgs recept dat lijkt op knapkoek In de volksmond wordt dit ook wel "zandtaartdeeg" genoemd.
€ 850
aantal:

1211 KJ / 289 kcal per 100gram

  • Vet 9.01g
  • Koolhydraten 47.904g
  • Verzadigd 4.791g
  • Suiker 30.013g
  • Enkv. Onverz. 2.906g
  • Voedingsvezel 1.056g
  • Meerv. Onverz. 1.212g
  • Eiwit 3.101g
abrikozenpulp, suiker, TARWEbloem, water, plantaardig vet (palm), EI, geharde plantaardige vetten (palm, palmpit, kokos), plantaardige olieën (raapzaad, zonnebloem), verdikkingsmiddel (E1422), MELK (magere), invertsuikerstroop, rijsmiddel (E503), rijsmiddelen [E500, E450], MELKeiwit, citroenschil, TARWEzetmeel, calciumcarbonaat, gemodificeerd zetmeel (E1442), voedingszuur (citroenzuur), TARWEmoutmeel, enzymen, zuurteregelaars (citroenzuur, melkzuur, E339), emulgatoren (E471, lecithine), conserveermiddelen (E202, E224 (SULFIET)), kleurstof (carotenen), aroma (aroma (MELK)), vitamine A, vitamine D3, weipoeder (MELK), zout, stabilisator (carrageen), draagstof (E1520), aardappelzetmeel (gemodificeerd), natuurlijk aroma (citroen)
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Sulfiet, Lactose, Maïs
Dit product in een koele (niet gekoeld) en droge omgeving bewaren

meer Limburgse vlaaien

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook