Linzenvlaai abrikozen

Onze linzenvlaai wordt gebakken op een linzenbodem. Op de bodem komt een vulling van abrikozen en de deksel wordt gemaakt van linzendeeg, Deze wordt afgewerkt met amandelsnippers. Linzendeeg is een traditioneel Limburgs recept dat lijkt op knapkoek In de volksmond wordt dit ook wel "zandtaartdeeg" genoemd.
€ 850
aantal:

959 KJ / 229 kcal per 100gram

  • Vet 9.009g
  • Koolhydraten 33.946g
  • Verzadigd 4.791g
  • Suiker 17.45g
  • Enkv. Onverz. 2.906g
  • Voedingsvezel 0.476g
  • Meerv. Onverz. 1.212g
  • Eiwit 2.858g
abrikozenpulp, suiker, TARWEbloem, water, plantaardig vet (palm), EI, geharde plantaardige vetten (palm, palmpit, kokos), plantaardige olieën (raapzaad, zonnebloem), verdikkingsmiddel (E1422), MELK (magere), invertsuikerstroop, rijsmiddel (E503), rijsmiddelen [E500, E450], MELKeiwit, citroenschil, TARWEzetmeel, calciumcarbonaat, gemodificeerd zetmeel (E1442), voedingszuur (citroenzuur), TARWEmoutmeel, enzymen, zuurteregelaars (citroenzuur, melkzuur, E339), emulgatoren (E471, lecithine), conserveermiddelen (E202, E224 (SULFIET)), kleurstof (carotenen), aroma (aroma (MELK)), vitamine A, vitamine D3, weipoeder (MELK), zout, stabilisator (carrageen), draagstof (E1520), aardappelzetmeel (gemodificeerd), natuurlijk aroma (citroen)
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Sulfiet, Lactose, Maïs

meer Limburgse vlaaien

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Heverstraat 8
6088 BH Roggel
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook