Linzenvlaai kersen

Onze linzenvlaai wordt gebakken op een linzenbodem. Op de bodem komt een vulling van kersen en de deksel wordt gemaakt van linzendeeg, Deze wordt afgewerkt met amandelsnippers. Linzen is een traditioneel Limburgs recept dat lijkt op knapkoek. In de volksmond wordt dit ook wel "zandtaartdeeg" genoemd.
€ 860
aantal:

920 KJ / 220 kcal per 100gram

  • Vet 0.524g
  • Koolhydraten 5.111g
  • Verzadigd 0.463g
  • Suiker 5.109g
  • Enkv. Onverz. 0.018g
  • Voedingsvezel 0g
  • Meerv. Onverz. 0.037g
  • Eiwit 0.038g
suiker, morellen, TARWEbloem, water, plantaardig vet (palm), EI, geharde plantaardige vetten (palm, palmpit, kokos), plantaardige olieën (raapzaad, zonnebloem), verdikkingsmiddel (E1422), MELK (magere), invertsuikerstroop, rijsmiddel (E503), rijsmiddelen [E500, E450], MELKeiwit, citroenschil, TARWEzetmeel, calciumcarbonaat, gemodificeerd zetmeel (E1442), TARWEmoutmeel, enzymen, zuurteregelaars (citroenzuur, melkzuur, E339), emulgatoren (E471, lecithine), conserveermiddelen (E202, E224 (SULFIET)), kleurstof (carotenen), aroma (aroma (MELK)), vitamine A, vitamine D3, weipoeder (MELK), zout, stabilisator (carrageen), draagstof (E1520), aardappelzetmeel (gemodificeerd), natuurlijk aroma (citroen)
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Sulfiet, Lactose, Maïs
Dit product in een koele en droge omgeving bewaren

meer Limburgse vlaaien

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook