Linzenvlaai kersen

Onze linzenvlaai wordt gebakken op een linzenbodem. Op de bodem komt een vulling van kersen en de deksel wordt gemaakt van linzendeeg, Deze wordt afgewerkt met amandelsnippers. Linzen is een traditioneel Limburgs recept dat lijkt op knapkoek. In de volksmond wordt dit ook wel "zandtaartdeeg" genoemd.
€ 940
aantal:

1082 KJ / 259 kcal per 100gram

  • Vet 6.555g
  • Koolhydraten 45.211g
  • Verzadigd 3.586g
  • Suiker 26.745g
  • Enkv. Onverz. 0.142g
  • Voedingsvezel 1.077g
  • Meerv. Onverz. 0.239g
  • Eiwit 3.821g
suiker, TARWEbloem, morellen, water, plantaardige vetten (palm, kokos), EI, verdikkingsmiddel (E1422), roomboter (MELK), plantaardige olie├źn (koolzaad, zonnebloem, zonnebloem), gehard plantaardige vet (palm), invertsuikerstroop, MELK (magere), MELKpoeder, bakkerszout, TARWEzetmeel, citroenschil, calciumcarbonaat, dextrose, zout, MELKeiwit, aroma (), TARWEmoutmeel, enzymen (TARWE), emulgatoren (lecithine, E471, E471 (mono- en diglyceride van vetzuren)), kleurstoffen (carotenen, E160a (carotenen)), natuurlijke aroma's (, citroen), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddelen (E202 (kaliumsorbaat), E224 (SULFIET), E202), rijsmiddelen (E500, E450), zuurteregelaars (E339 (natriumfosfaten), citroenzuur), gemodificeerd zetmeel (E1442 (hydroxypropyldizetmeelfosfaat)), stabilisator (E407 (carrageen)), draagstof (E1520), aardappelzetmeel (gemodificeerd), kaliumjodide
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Sulfiet
Dit product in een koele en droge omgeving bewaren

meer Limburgse vlaaien

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook