Linzenvlaai kersen

Onze linzenvlaai wordt gebakken op een linzenbodem. Op de bodem komt een vulling van kersen en de deksel wordt gemaakt van linzendeeg, Deze wordt afgewerkt met amandelsnippers. Linzen is een traditioneel Limburgs recept dat lijkt op knapkoek. In de volksmond wordt dit ook wel "zandtaartdeeg" genoemd.
€ 850
aantal:

920 KJ / 220 kcal per 100gram

  • Vet 8.637g
  • Koolhydraten 32.562g
  • Verzadigd 4.595g
  • Suiker 16.751g
  • Enkv. Onverz. 2.785g
  • Voedingsvezel 0.456g
  • Meerv. Onverz. 1.162g
  • Eiwit 2.739g
suiker, TARWEbloem, morellen, water, plantaardig vet (palm), EI, geharde plantaardige vetten (palm, palmpit, kokos), plantaardige olieën (raapzaad, zonnebloem), verdikkingsmiddel (E1422), MELK (magere), invertsuikerstroop, rijsmiddel (E503), rijsmiddelen [E500, E450], MELKeiwit, citroenschil, TARWEzetmeel, calciumcarbonaat, gemodificeerd zetmeel (E1442), TARWEmoutmeel, enzymen, zuurteregelaars (citroenzuur, melkzuur, E339), emulgatoren (E471, lecithine), conserveermiddelen (E202, E224 (SULFIET)), kleurstof (carotenen), aroma (aroma (MELK)), vitamine A, vitamine D3, weipoeder (MELK), zout, stabilisator (carrageen), draagstof (E1520), aardappelzetmeel (gemodificeerd), natuurlijk aroma (citroen)
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Sulfiet, Lactose, Maïs

meer Limburgse vlaaien

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Heverstraat 8
6088 BH Roggel
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook