Victoriavlaai

De victoriavlaai heeft een gistdeegbodem met daarop een laag banketbakkersroom, amandelspijs en appelvulling met rum en rozijnen. Daarna wordt deze afgewerkt met slagroom en amandelschaafsel.
€ 1480
aantal:

1290 KJ / 308 kcal per 100gram

  • Vet 11.094g
  • Koolhydraten 33.127g
  • Verzadigd 7.227g
  • Suiker 25.187g
  • Enkv. Onverz. 0.55g
  • Voedingsvezel 0.783g
  • Meerv. Onverz. 0.269g
  • Eiwit 2.397g
gesuikerde slagroom, gepasteuriseerd [room (MELK), suiker, stabilisator (carrageen)], appel [appel, water, voedingszuur (citroenzuur)], suiker, water, AMANDELEN, TARWEbloem, Rozijnen (2%) [rozijnen, plantaardige olie (katoenzaad)], dextrose, plantaardige vetten (palm, palmpit), gist, gemodificeerd zetmeel (E1414), weipoeder (MELK), EIwit, MELKpoeder, verdikkingsmiddelen (E1422, E466, E401, E415), antiklontermiddelen (E170, E470a), TARWEzetmeel, MELKpoeder (magere), plantaardige olie (raapzaad), citroenschil, bakkerszout, invertsuikerstroop, EI-EIwit, botervet (MELK), wei-eiwit (concentraat) (MELK), glucosestroop, fructose, EIpoeder, emulgatoren (E471, E472a, E481), kruiden en specerijen (kaneel), aroma (aroma), rum, geleermiddelen (natriumfosfaten, difosfaten, E516), caramelstroop, kleurstoffen (E160b (ii), carotenen), TARWEmoutmeel, MELKeiwit, meelverbeteraars (E300, E920), voedingszuur (E263), conserveermiddelen (E202, E224 (SULFIET)), zuurteregelaars (melkzuur, citroenzuur), vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), zout, stabilisator (xanthaangom), draagstof (E1520), aardappelzetmeel (gemodificeerd), natuurlijk aroma (citroen), LUPINEmeel, kaliumjodide
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen, Sulfiet, Lupine
Dit product bewaren bij een temperatuur < 7┬░C. .

meer Luxe vlaaien

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook