Victoriavlaai

De victoriavlaai heeft een gistdeegbodem met daarop een laag banketbakkersroom, amandelspijs en appelvulling met rum en rozijnen. Daarna wordt deze afgewerkt met slagroom en amandelschaafsel.
€ 1250
aantal:

779 KJ / 186 kcal per 100gram

  • Vet 18.456g
  • Koolhydraten 23.719g
  • Verzadigd 11.968g
  • Suiker 21.807g
  • Enkv. Onverz. 0.778g
  • Voedingsvezel 0.714g
  • Meerv. Onverz. 0.258g
  • Eiwit 1.689g
gesuikerde slagroom, gepasteuriseerd [room (MELK), suiker, geleermiddel (carrageen)], blok grof [appel, water, voedingszuur (citroenzuur)], water, suiker, TARWEbloem, AMANDELEN, Rozijnen (3%) [rozijnen, plantaardige olie (katoenzaad)], plantaardige vetten (palm, palmpit, kokos), gist, gemodificeerd zetmeel (E1414), verdikkingsmiddelen (E1422, E466, E401), dextrose, plantaardige olie (raapzaad), weipoeder (MELK), lactose (MELK), MELKpoeder, Rum [water, rum, aroma (aroma), caramelstroop, zuurteregelaar (citroenzuur), verdikkingsmiddel (E415), conserveermiddel (E202)], bakkerszout, EI-EIwit, TARWEzetmeel, glucosestroop, MELKpoeder (magere), EIgeel, TARWEbloem (voorverstijfseld), kruiden en specerijen (kaneel), wei-eiwit (concentraat) (MELK), emulgatoren (E471, E472a), invertsuikerstroop, rijsmiddel (E500), zout, geleermiddelen (difosfaten, natriumfosfaten, E516), TARWEmoutmeel, aroma's (aroma, aroma (MELK)), kleurstof (carotenen), voedingszuur (E263), MELKeiwit, meelverbeteraar (E920), enzymen (TARWE), conserveermiddel (E202), zuurteregelaar (melkzuur), vitamine A, vitamine D3, stabilisator (xanthaangom), kaliumjodide
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen, Lactose, Maïs
Dit product bewaren bij een temperatuur < 7°C. .

meer Luxe vlaaien

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Heverstraat 8
6088 BH Roggel
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook