Victoriavlaai

De victoriavlaai heeft een gistdeegbodem met daarop een laag banketbakkersroom, amandelspijs en appelvulling met rum en rozijnen. Daarna wordt deze afgewerkt met slagroom en amandelschaafsel.
€ 1250
aantal:

1032 KJ / 246 kcal per 100gram

  • Vet 21.596g
  • Koolhydraten 30.458g
  • Verzadigd 13.757g
  • Suiker 22.713g
  • Enkv. Onverz. 1.549g
  • Voedingsvezel 0.944g
  • Meerv. Onverz. 0.556g
  • Eiwit 2.837g
gesuikerde slagroom, gepasteuriseerd [room (MELK), suiker, stabilisator (carrageen)], blok grof [appel, water, voedingszuur (citroenzuur)], water, suiker, TARWEbloem, AMANDELEN, Rozijnen (3%) [rozijnen, plantaardige olie (katoenzaad)], plantaardige vetten (palm, palmpit, kokos), gist, gemodificeerd zetmeel (E1414), verdikkingsmiddelen (E1422, E466, E401), dextrose, plantaardige olie (raapzaad), weipoeder (MELK), lactose (MELK), MELKpoeder, Rum [water, rum, aroma (aroma), caramelstroop, zuurteregelaar (citroenzuur), verdikkingsmiddel (E415), conserveermiddel (E202)], bakkerszout, EI-EIwit, TARWEzetmeel, glucosestroop, MELKpoeder (magere), EIgeel, TARWEbloem (voorverstijfseld), kruiden en specerijen (kaneel), wei-eiwit (concentraat) (MELK), emulgatoren (E471, E472a), invertsuikerstroop, rijsmiddel (E500), zout, geleermiddelen (difosfaten, natriumfosfaten, E516), TARWEmoutmeel, aroma's (aroma, aroma (MELK)), kleurstof (carotenen), voedingszuur (E263), MELKeiwit, stabilisatoren (E263, xanthaangom), meelverbeteraar (E920), enzymen (TARWE), conserveermiddel (E202), zuurteregelaar (melkzuur), vitamine A, vitamine D3, kaliumjodide
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen, Lactose, Maïs
Dit product bewaren bij een temperatuur < 7°C. .

meer Luxe vlaaien

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Titaniumstraat 18
6031 TV Nederweert
T   0475-491320
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook