Aardbeienvlaai slagroom gd

Voor onze aardbeienvlaai worden uitsluitend Hollandse aardbeien uit de regio gebruikt. De gistdeegbodems vullen wij standaard met pudding, de harde wenerbodems en korstbodems vullen wij met een heerlijke, frisse aardbeienbavaroise. de vlaai wordt afgewerkt met slagroomrozetten.
€ 1855
aantal:

840 KJ / 201 kcal per 100gram

  • Vet 10.676g
  • Koolhydraten 23.592g
  • Verzadigd 7.124g
  • Suiker 14.693g
  • Enkv. Onverz. 0.916g
  • Voedingsvezel 0.63g
  • Meerv. Onverz. 0.232g
  • Eiwit 2.42g
water, gesuikerde slagroom, gepasteuriseerd [room (MELK), suiker, MELK (magere), stabilisator (carrageen)], aardbeien, TARWEbloem, suiker, MELKpoeder, gemodificeerde zetmelen (E1422, E1414), EI, glucosestroop, plantaardige vetten (palm (MELK), kokos, palm), MELKpoeder (magere), cacaoboter, gist, TARWEzetmeel, bakkerszout, emulgatoren (lecithine (SOJA), E472b, E477, E471, E481, lecithine), lactose (MELK), aardbeienpuree, weipoeder (MELK), dextrose, glucosestroop (gedroogd), TARWEgluten, rijsmiddelen (E500, E450), SOJAbloem, wei-eiwit (concentraat) (MELK), invertsuikerstroop, gehard plantaardige vet (palm), plantaardige olie (raapzaad), geleermiddelen (natriumfosfaten, difosfaten, E516, pectinen), citroenschil, kleurstoffen (E160b, E120, carotenen, curcumine), aroma (aroma), verdikkingsmiddelen (E401, arabische gom), MELKeiwit, TARWEmoutmeel, conserveermiddelen (E202, E224 (SULFIET)), voedingszuur (citroenzuur), meelverbeteraar (E920), calciumcarbonaat (MELK), enzymen, zout, natuurlijke aroma's (vanille, citroen), enzymen (TARWE), gist (geïnactiveerd), kaliumjodide, draagstof (E1520), aardappelzetmeel (gemodificeerd), zuurteregelaar (citroenzuur)
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Zwaveldioxide, Lactose, Cacao, Maïs
Dit product bewaren bij een temperatuur < 7°C. .

meer Luxe vlaaien

Contact

Bakkerij Heerschap BV
Heverstraat 8
6088 BH Roggel
E   bakkerij@heerschapgroep.nl
Volg ons op Facebook